قرنیز چیست؟

قرنیز چیست؟

قرنیز پی وی سی

قرنیز چیست؟

به باند یا نواری که در دور دیوارهای فضاهای داخلی وجود دارد، قرنیز گفته می شود  و به صورت معمول نسبت به دیوار برجستگی داشته و دارای نمایی قابل رویت می باشند.

انواع قرنیز

در صنعت ساختمان قرنیز ها قدمت زیادی دارند و به صورت معمول در خانه های قدیمی از قرنیز های چوبی استفاده می کردند اما در ساختمان های امروزی دیگر از قرنیز های سنگ یا سرامیک استفاده نمی شود و جای آنها قرنیزهایی از جنس ام دی اف با روکش پی وی سی استفاده می شود یا از قرنیز های تمام پی وی سی بهره می گیرند که ظاهری خاص و زیبا دارند.

 

قرنیز چوبی ( ام دی اف MDF )

به صورت معمول قرنیز چوبی در محیط هایی که کف آن پارکت باشد، کاربرد دارد و ارتفاع این نوع قرنیز ها بین ۶تا ۱۰ سانتی متر است. پیشنهاد می کنیم برای زیبایی کار، جنس چوب قرنیز را با جنس چوب پارکت یکی در نظر بگیرید. البته این کار کاملا سلیقه ای بوده و در صورتی که جنس چوب قرنیز از جنس چوب پارکت متفاوت باشد، از زیبایی آن کاسته نمی شود.

قرنیز پی وی سی (PVC)

در صورتی که کف یک محیط از سرامیک، لمینت یا سنگ باشد می توانید از قرنیز PVC استفاده کنید. ارتفاع قرنیز های پی وی سی همانند قرنیز چوبی از ۶ تا ۱۰ سانتی متر است و در حالتی که کف از سرامیک یا سنگ باشد، بهتر است رنگ قرنیز را متضاد از رنگ کف انتخاب نمود ولی اگر از لمینیت در کف استفاده شده است، پیشنهاد می کنیم رنگ کف با قرنیز یکی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

رمان سکسی